film: elf

Elf theatrical release poster

Hva gjør man når man føler seg utslitt og lei i desember? Jo man ser en eldre julekomedie. Jeg nesten bare lukket øynene og valgte en og koste meg resten av tiden. Mer enn jeg trodde jeg kom til å gjøre.

En julekveld når nissen besøker et barnehjem, kryper en av babyene opp i sekken og blir med han til Nordpolen. Alvene bestemmer seg for å beholde han og han får navnet Buddy. Problemene oppstår da han blir voksen og helt klart ikke er som de andre alvene. Ikke klarer han å jobbe like fort, han er større og passer ikke inn. En gang overhører han at han er et menneske og adoptiv faren hans forteller han hvem faren egentlig er. Han reiser til new york for å finne faren sin og møter en verden langt fra den han er vant til. Men heldigvis i juletider, ellers tror jeg sjokket ville ha blitt for stort.

En feel good julefilm som gir deg akkurat det du forventer. Ingen store overraskelser i vente her, men gjør ikke noe da det ikke er poenget med filmen.  

Én kommentar

Anette

09.01.2016 kl.23:49

Åh, jeg elsker den filmen <3

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits