film: familiekaos

De er helt klart ikke rasistiske, ekteparet med fire døtre. De håper bare at den 4. datteren deres skal finne en fransk og kristen mann å gifte seg med. Det har vært hardt for familien med de forskjellige tradisjonene og religionene som har blitt en del av livet etter som jentene deres har giftet seg.
Derfor blir det et stort sjokk for dem da yngstemann forlover seg med en svart mann.
De er ikke rasistiske, men dette blir for mye. Og i et annet land sitter en mørkhudet familie og hater at sønnen skal gifte seg med en hvit kvinne. Det er ikke det at de er rasistiske, men man kan bare ikke stole på de andre.

I det bryllupet skal planlegges og gjennomføres, blir familiene brakt sammen. Der kvinnene har innsett at kjærligheten er det viktigste, sliter mennene med avgjørelsen. Problemet er bare at de er så utrolig like, at det bare kan gå en vei.

Nydelig og morsom film som tar for seg et tema som fort blir for betent, eller drysset ned.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits