fine gaver fra lesere

I år har jeg vært så heldig å motta gave fra to lesere.

Billettene som jeg fikk tilsendt fordi hun som vant dem ikke kunne bruke dem, gikk til en flott dag på kino med lillesøster. Selv om jeg hadde sett filmen før var jeg mer enn villig til å se den igjen. Lillesøster som er stor fan hadde ikke sett den. (dette var ikke kino opplevelsen jeg skrev om i forrige innlegg) du gjorde en 14 år gammel jente som akkurat har mistet faren sin lykkelig for en kveld, og det er jeg veldig takknemlig for.

Denne pakken ankom på julaften og ble en ekstra julegave. Spesielt rørt ble jeg av musen til Luna Felis. Det er så lett at hun blir glemt nå som det er kommet valp i huset, så godt at noen husket på henne. (det er ikke slik at hun blir oversett eller har hatt mangel på julegaver i år, det er bare det at Lykke oppsøker oppmerksomhet og det gjør ikke hun)

Tusen Takk til begge to og håper dere får et godt Nytt år

6 kommentarer

Melissa

31.12.2015 kl.17:19

Hyggelig lesing, glad du ble glad, og selv takk igjen for hjelpen:) Riktig godt nytt år:)

Melissa

01.01.2016 kl.23:20

Linn, du vet kalenderluken din nr 16, den decor pakken. Lurer så fært på hvor du har kjøpt den som viser tall/blyantkoppen? :)

Linn Helene

01.01.2016 kl.23:42

Melissa: nr 13? den er kjøpt på netthandelen - merket er frk. erle

Melissa

02.01.2016 kl.09:23

Takk for svar:) Ja, klarte å skrive 16 men godt du skjønte hva jeg mente likevel:) Ha en finfin dag!

Melissa

04.01.2016 kl.12:35

Hei:) I dag fikk jeg kalender pakken du sendte meg, tuuuusen takk:D Vil bare si at tic tacs hadde gått ut på dato, det gjør meg INGENTING, men ville bare gjøre deg oppmerksom på det. Tusen takk, masse søte ting, veldig gøy at du har kalender:) Ha en kjempe fin dag:)

Linn Helene

04.01.2016 kl.13:48

Melissa: mente jeg sjekket de før jeg valgte de ut. mulig det står forskjellig dato på de små og den store pakken de lå i.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits