Hva kan du gjøre for noen denne jula

For noen uker siden sto det i avisen om moren som ikke hadde råd til julegaver til barna sine. Det ble opprettet hjelpe gruppe, saken havnet i media og det var ikke grenser på hvor mange som skulle hjelpe til. Jeg tok også turen på Finn.no, ikke for å hjelpe denne dama, hun så ut til å få hjelp, men for å se om det var flere som ikke fikk saken sin i avisen.

Det var litt skummelt for meg fordi jeg er veldig overfølsom og det gjør vondt å lese om slikt når jeg ikke kan hjelpe. Og det er bare å innse at med uføretrygden min er det begrensninger. Jeg har spart og ordnet de siste månedene så jeg skal få råd til portoen til kalenderen min. Ja det var et lite øyeblikk vor jeg vurderte å droppe den og sende alle gavene ut til folk, men dette er først og fremst min gavekalender. Ja det er andre som får gavene, men jeg bruker hele året på å samle opp gavene og forberede meg og jeg venter hver dag i spenning for å se hvor mange som deltar og hvem jeg er så heldig å få glede. Jeg trenger gavekalenderen min, den er viktig for meg.

Nå var det slik at jeg kom over en annonse og på en av tingene som var av interesse for barna, var det lego. Jeg har lego, mye lego. Jeg brukte år på å samle opp Harry potter lego samlingen min. det var kjempe moro og bygge den, men jeg hadde ikke plass til å ha den oppe over tid så den måtte pakkes ned igjen. Etter det lå den jo bare der, lego for mange 1000 kr. Jeg hadde bestemt meg før jeg hadde tenkt ferdig, om dette barnet ønsket seg lego, skulle han få det?

Det er ikke orginal pakninger og det er ikke nytt, men det er moro. Jeg måtte ta det opp med familien siden den er verdt så mye, men alle støttet meg. Så på mandag sendte jeg av gårde 8 kg lego til noen fremmede. Bare med et håp om å gjøre en gutt lykkelig i jula.

Se igjennom det du har i huset ditt, er det ting du ikke bruker som er som nytt? Noe et barn kanskje ønsker eller trenger? Det behøver ikke å koste noe å hjelpe. 

Nå kan det virke som om jeg deler dette for å få skryt over at jeg har vært snill. Det er så mange lesere her nå som ikke kjenner meg og ikke vet at jeg må skrive om ting for å få det ut av systemet. Det er derfor jeg har bloggen min. I min asberger verden må det ned i ord for at jeg skal komme til ro med at jeg virkelig gjorde det. Jeg ga fra meg min elskede Harry Potter lego og jeg angrer ikke.12 kommentarer

Anita

13.12.2015 kl.01:32

Det var utrolig flott gjort av deg! Du er så snill. Tenker det er en meget fornøyd gutt som har fått masse flott lego :)

13.12.2015 kl.01:34

Synes det var godt gjort av deg, og det er vel dette livet handler om. OG lego er alltid populært! :D Disse med Harry Potter-tema var kule, da!

Trollblomst

13.12.2015 kl.02:59

Herregud for en godhjertet dame du er!! <3

Kristin

13.12.2015 kl.08:29

Du har ett stort hjerte :)

kristin

13.12.2015 kl.11:26

Det var nok en utrolig glad gutt som fikk all den legoen:) Flott gjort av deg.

Iris (Irisen87)

13.12.2015 kl.11:27

Syns det var stort av deg:) Disse tingene betydde mye for deg. Og da betyr det enda mer at du gir dem bort! Kjempe flott :)

Erica

13.12.2015 kl.12:56

Du er et godt menneske :)

Det ble nok en veldig gledelig overraskelse :D

13.12.2015 kl.13:17

Så snill du er!

Tone

13.12.2015 kl.20:01

Dette var en god grunn til god nominering på Henning Olsens julekalenderluke i dag! Tenk om alle hadde tenkt som deg og ikke latt ting støve til i kjeller og loft... Imponerende og gleder garantert en liten krabat og god grunn til å samle litt venner for å vise =)

Elise

13.12.2015 kl.21:22

Så fint at du tar opp dette! Har nylig funnet bloggen din, men kommer til å fortsette å kikke innom. Håper du får en fin jul :)

Kathrine

13.12.2015 kl.21:38

Det var utrolig snilt gjort av deg :-)

Chanett

13.12.2015 kl.23:33

Veldig veldig snilt av deg.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits