obos dag på senteret

Jeg har visst om obos dagen i noen dager og samlet opp alle kjøpene mine til disse to timene.  Det ble ny topp og jakke til begravelsen fra lindex, Lommelykt og cola light smak til brusmaskinen på Clas Olshon, En pose med jule skumm på Nille, to deodoranter på Vita, nytt flexi bånd på dyrego (lykke sitt gamle gikk i stykker tidligere i dag), drops på blomsterbutikken, mat på meny, overaskelsesposer på glitter, skolebrød hos bakeren og ny lakkerte negler på lakkbar.

Lodd for hver gang man handlet, og denne gangen vant jeg også.

Vant en liten obos premie på lykkehjulet. Pilen havnet midt imellom og jeg kunne velge om jeg ville ha obos premie eller melde meg på konk om gavekort på 1000. gikk for obos premiene.

Men på lodd trekningen vant jeg av alle ting en kaffe maskin ? noen får en overraskelse til jul, vet bare ikke hvem enda.  


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits