det var en spennende dag for Lille Luna

Ja Lykke har hatt en fin dag og Luna en spennende en. For på en eller annen måte klarte hun å løpe ut døra i dag. Jeg tviler sterkt på at det var da jeg dro til senteret så kanskje før. Mener jeg sjekket om luna lå i buret til lykke før jeg dro, men noen ganger kan forventningene dine lure synet.

Uansett når jeg kom hjem 22.30 fra senteret møtte jeg en nabo utenfor døra mi. Hun hadde stått i 20 minutter og prøvd å få tak i meg siden det var blitt funnet en katt i oppgangen.
Det var en annen nabo som hadde fortalt henne at det lå en katt i vinduskarmen i oppgangen. Heldigvis viste hun at det var min katt og hun tok den med seg inn.

Så luna har vært på besøk hos de i fjerde en stund. Opplevd ett nytt hjem, livet i oppgangen og flere hunder. Ikke dårlig for en innekatt som ikke går mer enn 3 skritt fra dørkarmen.

Heldigvis ble hun tatt vare på og ikke kastet ut i kulda. Så nå har tillitten hennes til mennesker økt enda mer, men hun går en bue om døra.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits