hits

Jiiji`s julekalender 17. desember 2015

Legg igjen en kommentar med navn/nick og mailadresse i kommentarfeltet før 00.00 for å delta. Kun en deltagelse pr navn/mailadresse. Legger du igjen mailadresse i rubrikken for dette vil kun jeg se den. Jeg tar ikke ansvar for eventuelle aldersgrenser.

Dagens Premie: dvd pakke 4 ? thats 70s show sesong 2, be kind rewind, Jeg meg og ireneJeg skal prøve å trekke vinner dagen etter, men forbeholder meg retten til å utsette dette om resten av julestyret eller helsen gjør dette vanskelig. Vinner blir i pr også, trukket ut av iphone appen: the hat.
Om jeg ikke får kontakt med vinner innen 1 uke fra trekning, vil det trekkes ny vinner. Vinneren vil bli gratulert som svar til kommentar og få tilsendt mail. Det publiseres ikke egen vinnerliste.
Premiene blir sendt fortløpende med posten og jeg har som mål å få sendt unna alle det er mulig å sende før postens leveringsfrist før jul. De etter postens leveringsfrist kan bli sendt etter julaften.

 Denne kalender og blogg er IKKE sponset

For å se fullstendig gaveliste trykk her

Ta gjerne en titt på facebooksiden til smykkene mine ved å trykke her ( ikke noe krav)

27 kommentarer
Per Blom-Sørensen

Per Blom-Sørensen

Jeg er med fremdeles

God bedring!

Prøver lykken :)

Janne Guttormsen

Janne Guttormsen

Jeg er med! :)

God bedring og God Jul!

jeg er med,

takk for hjelpen med alle svarene du har bidratt med og god bedring:)

Jeg deltar.

Jeg vil bare takke deg for all hjelpen med julekalenderene. Jeg er i veldig dårlig helse og har akkurat gjennomført en stor rygg operasjon så har ikke krefter til å sjekke så mye selv

Jeg er med fremdeles, håper du får en bedre dag og tid fremover!

Jeg vil bare takke deg for all hjelpen med julekalenderene. Jeg er i veldig dårlig helse og har akkurat gjennomført en stor rygg operasjon så har ikke krefter til å sjekke så mye selv.

Mine nick er Nature eller Sangsom

rodolfvalentino@gmail.com

Jeg er med :-)

Ja takk :)

Jatakk :)

Vil gjerne være med :D

Jeg er med. Håper det går bedre med deg. Fortsatt god bedring ☺

Jeg er med :)

Svein Loktu: ser ut til at det blir en del kalender svar videre allikevel, så lenge folk sender dem til meg vil jeg poste dem

Janne Guttormsen: takk, god jul

Guro margrethe skjold

Guro margrethe skjold

Hei.Jeg er med .

gurms@hotmail.no

Jeg er med :)

Jeg er med! :)

Henry Jakobsen

Henry Jakobsen

MED!

hei, ja kjedelig og lese du er så dårlig. Får håpe formen tar seg opp igjen. Ja prøver meg i konkurransen her i dag også. 'be kind rewind har jeg aldri sett så håper man er heldig :D jeg har ikke benyttet meg av svarene dine bortsett en og annen gang jeg googler og du kommer opp der. ellers så mottar jeg mange mail--'beklager men du svarte feil i går.. :) :). er morro og bare delta. ser idag jeg står på listen til dagligvarehandelen at jeg har vunnet så ble glad for den :) oki Take care

Jeg har fulgt deg noen år nå, og benyttet meg av dine svar noen ganger det har vært stress her. Jeg er lei meg på dine vegne og at du ikke er i form. Kjenner dessverre til den følelsen :( Håper formen din blir bedre og at du får en hyggelig jul uansett. Jeg er mektig imponert av deg, som har klart å dele så mye om deg selv. Jeg vil følge deg videre, når jeg har overskudd til det. Ønsker selvfølgelig å være med på din kalender i dag også. Ta vare på deg selv, helsen er det viktigste. Ha en god førjulstid :)

Jeg er med :-)

Heidi Fikkan: gratulerer du vant, mail på vei

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin