i går aktiverte jeg apple music

I dag leter jeg desperat etter en måte å få det vekk fra telefonen min igjen. Jeg startet den gratis prøveperioden for det var en sang jeg ville høre. Men så fort den var aktivert ødela den alle sangene jeg hadde kjøpt på itunes før. Eller jeg fikk høre 5 sekunder av hver sang.

Logget meg av, men dette hjalp ikke på sangene. Men så restartet jeg telefonen og sangene var tilbake til normal.

Nå tør jeg ikke prøve flere sanger derfra da jeg ikke kan drive å restarte telefonen hver gang jeg vil høre en sang. Ikke var jeg særlig begeistret for sorteringsmulighetene der uansett.

Fått deaktivert programmet fra februar, men eneste måten å holde den unna telefonen min de nærmeste 3. mnd er å ikke logge seg på.

Idiotisk program.

Ps: vet du hvorfor apple kunder er lojale? Fordi om de bytter mobilleverandør må de betale for de samme programmene på nytt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits