når man går tom for fornuftig mat å teste

 Jeg satt her en dag å leste overskrifter på nettavisen da jeg til min ikke så veldig store overraskelse kunne lese at kokos/sjokoladeboller fikk så lite som terningkast 1 på sunnhets skala. Etter å ha stoppet blikket mitt for å lese overskriften igjen kunne jeg konstatere at jo de hadde testet hvor sunne disse var.

Er det virkelig så folk som er klar over at kokosboller bare er sukker. Det har aldri falt meg inn at dette kan være en «sunnere» snack. Jeg åpnet artikkelen nå for å se grunnen, og tydeligvis tror folk det er sunnere fordi de inneholder mye luft. Konsentrert eller spredd sukker, er du ute etter noe sundt hold deg lang unna kokos/sjokoboller.

Jeg har lagt merke til at fler og fler ting nå testes opp mot hverandre etter hvor bra og sunt det er. Nå snakker jeg ikke om tester etter skjulte ting, men store artikler om at det er usunt å spise det ene godteriet etter det andre (etter hva som står på pakken)

 Hvor er interessen for de virkelige alternativene? Hva med å sammenligne dem mot et eple eller en brødskive. La dem som er så opptatt av helse at en slik statistikk avgjør hvilken bolle de skal kose seg med, se hva de egentlig spiser. Har du først bestemt deg for å ta en kokosbolle har det veldig lite å si hvilken du tar, og er du nervøs for kaloriene er det sikkert mye bedre alternativer for deg.

Hvis du har et så avslappet forhold til kalorier at du ikke skjemmes av å ta en kokosbolle en gang innimellom, fokuser på den du liker og ikke kaloriene. For det er jo tilslutt det som er grunnen, noe å kose seg med.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits