det må være en veldig skuffet tyv

Da jeg forbredet meg på at lykke skulle komme komme, kjøpte jeg inn litt småting. En av tingene var en liten bag til å ha bæsje poser i. Den kan ha flere poser i seg og kan festes på buksa eller i mitt tilfelle stokken ganske enkelt. 

 Bæsjeposeholder Fashionbag i gruppen Hund / Til eier hos Petworld.no (tx23476)

vanligvis tar jeg med meg denne inn igjen, selv om jeg har som vane for å la stokken stå på rullestolen. det er mye å bære på når jeg må hjelpe Lykke inn og stokken står  jo trygt og godt i stokkeholderen på rullestolen. 

i natt gikk vi tur ganske sent og jeg tror Lykke er litt mørkeredd, det endte med at jeg måtte bære henne 50% av veien, og når vi kom til døra gadd jeg ikke å dille med ting og lot pose posen henge på stokken.

jeg var mildt overasket da jeg gikk ut for å gå tur i dag og fant den stjålet. Ikke hadde de bare tatt poseposen, men røsket den av slik at de dro av båndet jeg festet stokken til armen med. Ingen ting er store tap for meg, jeg kjører bort på senteret nå straks og kjøper ny stropp til stokken. Men jeg er skuffet over at noen er sleipe nok til å stjele fra en rullestol.

Jeg kan trøste meg med at karma er en bitch og forestille meg ansiktet til tyven når de åpner "lommeboken" de stjal og bare finner bæsje poser. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits