når djevelen torturerer deg burde man få si det som det er - Helvete

Jeg ligger og sover dypt, ja nesten bevistløs. Plutselig bråvåkner jeg med alle alarmer i kroppen fullt aktive. Noen prøver å brekke bena dine roper det i hodet mitt og jeg setter meg opp og ser rundt i et relativt tomt soverom. Lykke og Luna hadde ikke klart å brekke bena mine om de så samarbeidet, men de lå og sov på hver sin side av meg. 

fortsatt mest i søvn, roper hodet mitt at jeg må våkne helt fordi jeg tydeligvis driver og brekker bena på meg selv ( resonering i halvsøvn er ganske logisk, om ingen andre gjør det, må du jo gjøre det selv)
Jeg klarer å bite tennene sammen, åpne øynene på nytt og få hodet klart. Jeg ligger krøllet sammen som en ball på siden. Hendene mine kniper rundt dyna og bena er trygt utenfor rekkevidde. Endelig våkner hodet helt, jeg er i Anfall.

God Morgen

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits