søndagen over

Da er søndagen min over. Når jeg, Luna og Lykke er ferdig stelt vil det ha hvert 12 timer siden jeg våknet, noe som er en rekord nå for tiden. Jeg har hvert på to lange (for meg) gåturer med Lykke i dag. Hun har fått hilse på mange mennesker og hunder. En gang var hun til og med så heldig å få hilse på noen barn og det var koselig å se hvor forsiktig hun var med dem.

På siste turen møtte vi noen hunder hvor jeg følte eieren var så slem mot dem at jeg ikke klarte å være der. ja jeg vet man skal si i fra om dyremishandling og selv om dette var det i mine øyne, var det nok bare vanlig irettesettelse for han. Det er vanskelig å gå mot dem som bruker den gamle og tradisjonelle måten å trene dyr på. her i huset er det fokus på positiv læring.

Jeg tok meg en liten kjøretur over til bøler og loppemarkedet på Ulsrud vgs. Ja jeg kjøpte noe, men det vil ikke bli lagt ut bilder siden det skal være gaver. om de virker og er komplett og slik selvfølgelig, blir vel å teste ut det i morgen.

nå verker kroppen og jeg føler det er på tide å gjøre seg klar for senga. Dette tar litt tid nå som jeg har en hund å børste og børste tennene på i tillegg til meg og luna.

Sov godt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits