bursdagsfeiring

i går ( søndag) feiret vi lillesøster sin 14 års dag.( det er 14?) 

Jeg fikk lagt Lykke ned i den nye trillebag veska hennes og vi kjørte drosje ned. Turen ned var forferdelig og det tok litt tid før hun kom seg. Men det var ikke lett å ta seg tid til å få kreftene tilbake for i det jeg kom inn døra hørte jeg ååååå Linn er her. jeg lo litt til meg selv og ropte opp at det var vel mer åååå Lykke er her, noe de kunne bekrefte. Ikke at de overså meg, men reiser man rundt med en 9 uker gammel snøball må man regne med å havne i bakgrunnen. forresten pleier ikke folk å si åååå når jeg kommer på besøk.

Med 10 nye personer og 2 nye hunder fikk lykke noen hektiske timer. Lykkelig løp hun rundt og smakte på alle som var der, mens hun innimellom tok pauser med å løpe etter en av de andre hundene. Det var så koselig å se at hun levde opp til navnet sitt, men tilslutt var det nok og hun sovnet. først i armene til stemora mi og så mine før jeg bar henne til bagen igjen og vi reiste hjem så begge kunne sove.

håper lillesøster hadde en like fin dag som vi to hadde og vi kommer nok snart igjen på besøk. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits