24 timer lykke

Da har Lykke hvert her i over 24 timer og det har gått over all forventning. nå skal jeg ikke gå rundt å si et det er lett å få en valp i hus, men hun har hvert snill og samarbeidsvillig og jeg har sluppet billig unna der. 

hun er kjempe sosial og logrer seg nesten ut av armene dine hver gang noen kommer på besøk. Hun er også smart og har forstått hvor hun skal gå på do. vi har både inne og ute løsning, men ute løsningen har ikke fungert enda. 
hun forsto fort at jeg ikke ville bli forstyrret mens jeg lagde og spiste mat og la seg i senga ved siden av meg.

men søtest var hun nok da hun var ute og lekte meg meg og mamma i kveld. hun hoppet så rundt i gresset at hun sikkert sover som en stein i natt. hun lever opp til navnet sitt.

4 kommentarer

Maren

02.09.2015 kl.21:24

Så søt hun er, en nydelig bissevov😉

Linn Therese

02.09.2015 kl.21:24

Hei, jeg har lest bloggen din utrolig lenge, men har aldri lagt igjen en kommentar. Så jeg tenkte altså at det var på tide. For det første så elsker jeg måten bloggen din har utviklet seg på. De emnene du skriver om å generelt måten du formulerer deg på liker jeg veldig godt. Jeg syntes du er utrolig vakker, og tenkte at jeg rett å slett bare måtte si det!

Keep up the good work!

Linn Helene

02.09.2015 kl.21:29

Linn Therese: takk

Linn Helene

02.09.2015 kl.21:31

Maren: ja, hun er en snøball eller bomullsdott

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits