tung dag

nok en gang dukket det opp mange humoristiske innslag på facebook veggen min, og jeg åpnet den ene og sa stille til meg selv. tviler på at noe klarer å få meg til å le i dag. men i det jeg kom på slutten av historien lo jeg så jeg nesten falt av stolen. greit å vite at ikke alt er mørkt og en god latter er virkelig det du trenger når ting er på det verste.

Jeg har alltid sagt at august måned er den vanskeligste å komme igjennom. de setter opp støtte apparat rundt meg og prøver å roe meg ned så godt de kan. De sier til meg at det ikke er noe å være redd for og at alt går bra, og som regel gjør det det. 

i år starter jeg august måned med å avlive babyen min, det mest verdifulle jeg har. jeg kan rett og slett ikke forestille meg morgendagen uten han.

Sirius rakk nesten å bli 10 år gammel og er syk. det er riktig avgjørelse, men det gjør så vondt.Én kommentar

madde85

01.08.2015 kl.09:09

Huff da

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits