film: Carrie (2013)

Carrie (2013) Poster

Egentlig gledet jeg meg til å se denne remaken av filmen med samme navn. dessverre vil jeg ikke si at den ga noe mer til historien og jeg kunne like gjerne ha sett den gamle om igjen. Men en remake er sikkert bra for alle de som ikke gidder å se gamle filmer og som da hadde gått glipp av en strålende historie. 

Carrie er en tenåring som bor hos en kristen og ustabil mor. Hun er stille og sjenert og liker ikke å gjøre noe ut av seg, men hun blir ufrivillig kjendis og mobbeoffer etter at hun får mensen etter en svømmetime og får hysterisk sammenbrudd. ingen hadde forklart hva som skulle komme og hun trodde hun skulle blø ihjel. mens hun skriker om hjelp kaster de andre jentene tamponger og filmer henne.

En av jentene skammer seg og får kjæresten sin til å be med Carrie på skoleballet. men dette vil ikke en av de andre jentene og gjør alt hun kan for å gjøre Carrie til enda mer latter. det ingen vet er at samtidig som hun fikk mensen utviklet hun også telepatiske evner, og det er kanskje ikke lurt å pushe jenta med overnaturlige krefter for langt?

 

2 kommentarer

Therese

12.07.2015 kl.20:19

Syntes ikke filmen var så veldig bra egentlig :/

Linn Helene

12.07.2015 kl.21:07

Therese: forsto ikke alle grimasene, men jeg liker historien som sagt

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits