bok: Wild Born (Spirit Animals -1) Brandon Mull

Denne boka foregår i en verden som er mye mindre teknologisk enn vår, men det er kanskje fordi de har magi. Eller noen har en form for Magi, sjelen deres knytter seg opp mot sjelen til et dyr og de deler ferdigheter. Men ikke alle får et sjeledyr, det er bare noen og det følger ikke rang eller slekt, selv om det til tider kan virke slik.

Etter den store krigen fikk menneskene et serum av de fire tapte kjempene, dette serumet skal gjøre at mennesker som kan knytte seg til dyr gjør det under kontrollerte omstendigheter når de er 11 år. å knytte seg til et vilt dyr kan være skadelig. Du kan bli knyttet til hvilket som helst dyr, uten om kjempene. derfor blir det stor oppstandelse når fire 11 åringer på forskjellige steder i verden knytter seg til, ikke bare dyrene som de falne kjempene, men dem i seg selv.

betyr det at krigen kommer tilbake? barna må lære seg selv, dyrene og verden de bor i å kjenne fort.

Det var ikke verdens beste bok, men jeg liker slike historier og skal nok lese bok 2 også. 

Wild Born (Spirit Animals, #1)

2 kommentarer

Stine Tokle

07.07.2015 kl.22:02

Spennende :) bra skrevet!

Linn Helene

07.07.2015 kl.22:08

Stine Tokle: takk

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits