shopping i Kiel

vi hadde hørt litt om forskjellige ting i Kiel og trodde vi hadde planene klare. en rask tur i land og på kjøpesenteret og så tilbake til båten. Men været var så fint at vi gikk på utsiden av kjøpesenteret og plutselig var vi i en gågate, her ville vi heller være. vi fant et lite torg og der sto det en dame og solgte klær, et helt vanlig marked. 

og som vanlig forelsket jeg meg helt i noe på stativet. dessverre passet ikke den kjolen meg, men etter litt hjelp fant vi en annen jeg likte like mye. da vi skulle betale så hun at jeg så på t-skjorte og hun ga oss 3-4 euro i rabatt på den om vi kjøpte begge, noe vi gjorde. 

vi brukte opp nesten all euroen vi hadde tatt ut på dette kjøpet så mamma gikk inn i en bank og tok ut litt til. jeg ble sittende på utsiden og tok bilde av markedet vi akkurat hadde hvert på. vi fortsatte ned gågaten og tittet på litt bursdags gaver (uten å gå mer inn på det temaet)

vi fant en tilbehørbutikk og gikk inn her og jeg forelsket meg i noen leggings. dessverre var det ekstrem dårlig kundeservice her og hadde det ikke hvert for at jeg virkelig ønsket meg dem, hadde vi bare gått.vi var også innom et supermarked og handlet litt, men mesteparten av tiden brukte vi på å gå ute i sola. vi gikk inn i kjøpesenteret på veien tilbake til båten fordi det hadde blitt så varmt og jeg var lit redd for solstikk. vi var slitne og hadde ikke så alt for god tid, så vi passerte bare igjennom førsteetasje. 

hadde egentlig aldri trodd at vi kom til  shoppe til meg på turen, men man vet aldri hva man vil komme over.

 

2 kommentarer

Iselin Renée

02.07.2015 kl.20:28

Så fine innkjøp :)

Linn Helene

02.07.2015 kl.20:49

Iselin Renée: takk

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits