besøk fra usa

I går kom våre slektninger fra USA til landet, og i dag var første familie treff. For det er bare å innse at det vil bli mange familie treff for dem i løpet av de 9 dagene de er her. 

vi serverte pølser, brødskiver med diverse og en stor sjokoladekake kusina mi hadde bakt. selv er jeg for dårlig til å kunne bake for tiden, men jeg møtte opp og var der en stund før jeg måtte hjem og legge meg. De var kjempe hyggelig og hadde med seg sine to jenter på 3 og 5 år. det var klart at barna fikk mest av oppmerksomheten.


Vanligvis pleier jeg å løpe rundt å ta bilder, men i dag var fokus å ikke få anfall og skape drama. Men jeg vet at kusina mi tok mange bilder og etter at jeg dro ble det tatt et familie bilde. 

håper de kommer på besøk igjen en gang.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits