sommermarked på gnisten

I dag var det sommermarked på det hvite huset (gnisten) og jeg klarte å komme meg opp av senga og på plass før det startet. Jeg fikk tatt med meg de siste tingene som jeg hadde glemt i går og var nesten helt klar når dørene åpnet. Heldigvis holder jeg til helt i toppen og i hjørnet så jeg hadde litt ekstra tid på meg.

Det var en veldig koselig overraskelse at stemoren min og lillesøster kom innom. Dette er første gang de har sett hva jeg lager. Mens de var der kom mamma og mormor også og de fylte opp det lille rommet mitt. Etter en vaffel var alle gått og jeg satt igjen alene, jeg visste allerede da at jeg slet med formen.

Jeg ble sittende en time til før jeg bare måtte gi opp. Jeg hadde heldigvis avtalt på forhånd at jeg skulle pakke sammen tingene mine til uka slik at jeg bare kunne sette meg på stolen og kjøre hjem. Hodet traff puta akkurat i tide og jeg slapp unna anfall.

 

Jeg solgte for 850 kr de to timene jeg var der og er ganske fornøyd med det.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits