Film: Ironman 2

Iron Man 2 (2010) Poster

Vel om ikke noe annet er jeg sta. Har jeg lyst til å få med meg hele serien er det bare å komme seg igjennom disse filmene. Greit nok tok det meg tre forsøk på å komme igjennom denne filmen. Og det gikk bare fordi jeg hadde en fargeleggingsbok til å ta mesteparten av oppmerksomheten min.

Tony Stark har ikke blitt mye bedre, fortsatt en voksen bortskjemt drittunge. Men nå holder han på å dø av sitt nye «hjerte» og gjør derfor bare som han vil. Å være verden sin superhelt og bare gi F? passer ikke godt sammen.
Men shield klarer å sette han på rette tanker.
 

Det beste med filmen var når den nye assistenten kom inn og jeg sa til skjermen min, det er black widdow. Hun liker jeg veldig godt. Når hun slang bokseren i gulvet smilte jeg bare for meg selv og var sikker. Så jeg var ikke så overasket når det ble avslørt senere i filmen. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits