Film: Ironman

Iron Man (2008) Poster

Ja jeg ser mønsteret I mellom filmene og har bestemt meg for å få med meg alle. Men jeg må innrømme at jeg ikke er like stor fan av alle superheltene. Tony Stark er en bortskjemt drittunge av en mann som opplever å bli kidnappet i et krigsrammet land. Kidnapperne ønsker at han skal lage en av sine super våpen til dem, men i stedet lager han en jern drakt han kan bruke til å rømme. Selvfølgelig må hans partner i dette dø for han.
Når han kommer hjem har han forandret seg, han vil ikke lenger lage våpen til militæret og konserterer seg om å spesialisere drakta si. Selvfølgelig har hans første forsøk havnet i feil hender og det opprettes en fiendtlig robotmann. Stark må bekjempe denne og redde liv, når han er ferdig står han frem som superhelten han er. Litt vel selvgod.

Om du ble spoilet av at jeg sa at det gikk bra, har du sett alt for lite amerikanske filmer. 

Én kommentar

mallows

24.05.2015 kl.23:54

Elsker den!

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits