dagens sang 29.05.15 Let the Music Heal Your Soul

Artister samler seg sammen ved kriser for å bidra til innsamling av penger. Flere vellykkede og mindre vellykkede sanger har kommet igjennom årene og jeg tenkte å gi denne uka til sangene og selvfølgelig sakene de støttet da og som de kunne ha støttet nå.

Uten om at det står at inntektene gikk til veldedighet var det ikke noe spesifisert jeg kunne finne på wiki. Egentlig like greit da det er vanskelig å velge akkurat hvilken sak man skal støtte. Det er så mange som trenger hjelp. Lurer litt på hvor pengene gikk da?

Touché, The Boyz, The Moffatts, Scooter, Aaron Carter, The Backstreet Boys, Mr. President, 'N Sync, Squeezer, Blümchen, R'n'G and Gil.

 

Det er alltid noen der ute som trenger vår hjelp, og noen som prøver hjelpe dem. Ta en titt på sidene og vurder hva du kan gjøre for å hjelpe.

Røde Kors - Hindrer og lindrer nød 

Image result for reddbarnaRedd barna

 

Kirkens Nødhjelp

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits