film: Captain America the first avenger

Etter å ha sett avengers 2, innså jeg at det bare var å fylle igjen hullene i historiene. Jeg startet med Captain America fordi jeg gledet meg til å se hvordan han reagerte på å våkne opp igjen. Rakk å tenke at for hver gang den historien fortelles må han ha ligget i isen lengre og lengre.

 

En ung mann ønsker å komme i militæret og kjempe i 2. verdenskrig. Men han er for liten, for svak og for sykelig. Men en forsker oppdager hvor ivrig han er og gir han en sjanse. Ved å bli med i en spesial gruppe hvor han utmerker seg for sin intelligens og vilje til å redde andre, blir han valgt ut til å delta på et forskningsprosjekt. Han blir gjort om fra en tynn spinkel gutt til en kraftig soldat og rekker akkurat å bli forfremmet til kaptein for å fronte hæren. Han fortsetter sin lille teater forestilling helt til bestevennen hans blir tatt til fange av tyskerne. Nå dukker han virkelig opp for første gang.

trailer:

senen jeg ville se:

filmen??:


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits