det som går opp, må komme ned

Det var egentlig ikke hardt å lande i dag. Jeg hadde hele natten på å dale sikkert ned til det normale. For det er jo faren etter å ha vært så lykkelig, at virkeligheten blir ekstra tung når du må forholde deg til den igjen. Fallskjermen min har hvert at jeg har minnet meg på at ting bare har hvert muligheter og jeg kommer til å møte en uke med mye venting. Jeg er ikke god på venting.

Men håpet om at alt løser seg etter mulighetene som la seg opp i går er fortsatt her, jeg har bare et litt mer realistisk syn på sakene og vet at om det ikke skulle bli slik, vil det bare ta litt ekstra tid.

 

Nå gleder jeg meg til å få svar, samme hva de blir. For som sagt er jeg ikke god i å vente og det tar mye krefter av meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits