bye bye cola light

Jeg glemte ikke bloggen i går, jeg fikk bare akutt hodepine og måtte legge meg. Det viste seg at det å slutte å drikke cola light på en dag var en dårlig ide. Jeg har jo drukket minst en flaske dagen i mange år. Om ikke noe annet skulle jeg ha tatt meg en kopp te.

 

Først trodde jeg at hodepinen kom av at jeg hadde fått solstikk. Jeg tåler nemlig ikke å sitte i sola uten beskyttelse på hodet. Men etter som den ble verre og verre fryktet jeg anfall. Det med koffein abstinenser var egentlig ganske beroligende. Det var nok på vei til å trigge et helvete til anfall, men ett glass cola light og 13 timer søvn fikset det.

 Nå tenker du sikkert: hvorfor slik brå slutt? 
svaret er enkelt. Aspartam. Jeg leste en artikkel i helga om mulige effekter av søtningsstoffet og en av dem var anfall. Med min fare for anfall må jeg passe på alle mulige triggere og om å ikke drikke light produkter kan stoppe noen av anfallene, er jeg mer enn villig til å prøve. min siste flaske med cola light på lenge... måtte jo drikke opp det jeg hadde. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits