du skal ikke sove bort sommernatta

Eller i mitt tilfelle, du skal ikke sove bort sommer dagen. For det var det jeg gjorde i går. Jeg fikk med meg litt av sola da jeg både gikk en liten tur og kjørte bort til mormor for middag (og insisterte på å spise den ute) men før jeg visste ordet av det, lå jeg i senga igjen og tenkte, NEI, jeg har glemt bloggen og dagens sang. Fornuftig nok valgte jeg å ikke stå opp å ordne det da det bare er en grunn til at jeg sover så mye, jeg trenger det.

 

I dag hadde jeg legetime 11.30 og sto opp, satt og ventet på legekontoret. Så satt jeg og ventet på apoteket før jeg dro hjem igjen med anfall og sov litt til. Klokken 17.00 kom assistenten min og det ble husarbeid og lite sol. Alt jeg har lyst til å gjøre nå er å legge meg igjen, jeg er virkelig trøtt. Men jeg har latt veranda døra stå oppe det siste døgnet og kattene mine forteller meg at der er kjempe fint der ute, jeg får ta dem på ordet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits