loppe dag

Planen var egentlig å møte opp når det første startet og se hva jeg orket etter det, men når vekkerklokka gikk forsto jeg fort at dette bare var en drøm. Jeg lå en stund i senga og prøvde å få kontroll og sto til og med opp. Men konkluderte fort med at det ville være livsfarlig for meg å kjøre ut når jeg var så borte. Så jeg la meg igjen.

 

Men når jeg tilslutt våknet fikk jeg tatt meg en tur bort på to av de. Ekeberg og Høyenhall. Men kanskje jeg skulle ha holdt meg hjemme for jeg hadde flere black out og klarte å kjøre meg fast på Ekeberg. Det er første gang jeg har kommet over en sti stolen ikke klarer. Men en koselig dame med hund passerte og så jeg slet og hjalp meg fri. Den krigen med stolen tok resten av kreftene mine.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits