Bok: Wool - Hugh Howey

Det er egentlig ganske forfriskende å lese en apokalypse bok uten zombier eller vampyrer. Menneskene er helt klart i stand til å ødelegge verden helt alene.
Jeg er ikke helt sikker på hvor lenge det er siden at jorden ble u bolig, men det er noe alle vet, at luften utenfor veggene er giftig og at verden er øde og forlatt.
For de inne i siloen er dette deres verden, litt over 150 etasjer under bakken, men befolkningskontroll og en stor skrekk for å nevne verden utenfor, for ønsker du deg ut, ja da får du komme ut.

Boken består av 5 fortellinger som henger sammen. Det er 150 år siden siste krangel om makta. Og 150 år er vel alt for lenge for mennesker å leve i fred?

 

Jeg likte boken fra starten av, men ble mer og mer hektet etter som historiene fortsatte. Gleder meg til fortsettelsen, må bare lese starten først.

13453029
bilde fra goodreads

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits