Døden har tatt sin beste promotør

I nesten alle bøkene i discwold serien har en figur vi har lært oss å elske dukket opp. Han kan ta seg nye jobber, bli oppgitt over trollmenn som ikke dør, få seg læregutt, adoptere en jente og prøve å være humoristisk. Når han dukker opp i bøkene kan du ikke la være å le eller riste oppgitt på hodet. Han kommer for alle en gang og denne gangen kom han for Terry Pratchett. Det å endre ryktet hans fra en skummel fyr du frykter til en elskverdig figur du elsker er tydeligvis ikke grunn nok til å få slippe unna. Selvfølgelig kan han ha gjort en avtale, men jeg tviler på det.

 

Terry Pratchett har i lengre tid vært syk, men har allikevel kommet med nye bøker i serien sin. Det er trist å tenke på at det ikke blir flere historier om heltene våre i Ankh-Morpork og den flate verdenen byen ligger på. 

10.12.12TerryPratchettByLuigiNovi1.jpg The Colour of Magic (cover art).jpg

 - Noli Timere Messorem 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits