Bok: Asylum ( asylum 1) - Madeleine Roux

16 år gamle Dan gleder seg til ett 5 ukers opphold på universitetet sitt sommer program. Endelig skal han få tilbringe tid sammen med andre ungdommer som tar studiene sine på alvor. Siden de originale soveplassene på skolen er under opp pussing skal ungdommene som kommer overnatte på det nedlagte mentalsykehuset. Når drosjen kjører opp mot bygningen forstår han fort hvorfor de ikke hadde lagt ut bilde av bygningen på siden deres, det så akkurat ut som et hjemsøkt mentalsykehus skal se ut.

 Sykehuset har en ond historie og mens han og vennene hans dypper dypere ned i historien, finner de sammenheng i mellom de tidligere pasientene og ansatte og seg selv. Det er ingen tilfeldighet at de endte opp på akkurat dette programmet denne sommeren, noe vil ha dem der og en bygning har en tragisk historie å fortelle.

 

Dette er det jeg vil kalle ungdomsskrekk. Det er ikke så skummelt at du sitter og biter negler eller ikke har lyst å legge deg. For meg var det mest spennende å se hvordan forfatteren hadde tenkt å tvinne alle trådene sammen for å komme frem til løsningen jeg så allerede i starten av boka. Dessverre ble ikke alle tråder satt sammen, men dette er nok fordi det er første bok i en serie og noen av trådende skal gå igjennom flere bøker. 

13597728

bilde fra goodreads

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits