Bok: The Fellowship of the Ring (the lord of the rings 1) - J. R. R. Tolkien

Første bok i trilogien (som er 1 bok og 6 bøker) om hobbiten Frodo og ringen han har arvet. Den virker uskyldig nok og kan gjøre folk (og hobbiter) usynlige, men den har en skjult mørk kraft i seg og nå vil den tilbake til sin originale eier. Faller den i den mørke sine hender vil den gi han mektige krefter og vil bli umulig å bekjempe. Ringen gjør sitt for å komme til eieren sin og det er umulig å gjemme den eller bruke den for gode ting. Kun en løsning den må ødelegges og det blir Frodo sin oppgave å gjøre dette.

I denne boken reiser han sammen med tre venner fra hobbitene sitt område for å beskytte dem, bare for å finne ut av hvor stor fare han og vennene hans egentlig er i. Mens han reiser får han nye venner og følgesvenner og vi følger dem til veien deres splittes. Igjennom mørke huler og ned skumme elver. Igjennom skogen til alvene og opp det sinte fjellet.

 

Jeg likte boka, men merket jeg sonet litt ut under alle sangene og diktene som var innimellom.
tar litt tid før jeg kommer i gang med bok 2, da jeg har en annen bokutfordring jeg holder på med akkurat nå. 

FellowshipOfTheRing.JPG

bilde fra wikipedia

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits