skuffet over glitter

Jeg var på senteret og handlet mat. Jeg skulle vente på mamma og hadde litt ekstra tid så jeg tenkte jeg skulle titte litt i butikkene. På glitter var det kjøp 3 ting få 50% på alle varene (uten noen små stjerner) og jeg tenkte at selv om jeg hadde bestemt meg for å holde meg unne de gaveposene på en stund, at det kunne være verdt det. Jeg var ikke så veldig overasket da de sa at tilbudet ikke inkluderte gaveposene så jeg kranglet ikke på det, men da de sa at jeg heller ikke fikk bruke rabattkortet mitt på dem følte jeg meg lurt og sa jeg ikke ville ha dem.

 Gave eller overraskelsesposene er jo produkter de ikke har klart å selge ut på salgene sine. Noe som er klart når du åpner posen som skal inneholde varer opp til 500 kr og alle har minst en tilbudspris og gjerne ned til 10 kr. Så enkelt sagt er det varer til ca. 10-30 kr stk som ligger i disse posene. Så er de gjerrige nok til å si at siden disse varene som de ikke får solgt på en annen måte er så nedsatt, gjelder ikke vanlig bonuskort eller tilbud.

 

Jeg tror de ønsker å bli kvitt kundene sine jeg. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits