vidunderlig dag

I nesten 10 år har jeg delt sengen min med Sirius. Om natten kommer han smygende inn og legger seg på armen jeg har utenfor dynen. Kjærester som har kommet inn har rett og slett måtte akseptere dette a et er ingen ting som roer meg ned så mye som Sirius.

For noen måneder siden sluttet Sirius å sove i senga mi. Luna Felis hadde tatt over plassen hans og sakte men sikkert startet hun å kopiere han. Hun har sittet mang en ganger å sett på misunnelig, men ikke turt å ligge så tett på meg selv. Først var jeg kjempe solt av den lille jenta mi som tør å ta seg til rette, men etter hvert begynte jeg å savne Sirius.

 

Luna er en kjøpe søt og kosete katt, men når Sirius legger seg inntil meg er det som en puslespill bit som faller på plass og jeg blir helt rolig. Han er babyen min, livvakten min, medisinen min og rampegutten min. så når han kom å la seg inntil meg i dag når jeg skulle sove, føltes det ut som om jeg hadde vunnet i lotto. Det var ingen ting jeg ønsket meg mer enn Sirius tilbake på plassen sin. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits