Dreamwalker

Første gangen Luna Felis lå og sov inntil meg om natten og hun var en del av drømmen min syntes jeg det var morsomt. Det er jo ikke uvanlig at man putter ting rundt seg inn i drømmene og jeg har flere ganger opplevd det samme med Sirius. Det er først nå når hun har tatt dette valget mange ganger og krypet inntil meg om natten at jeg har lagt merke til at hun er i drømmene mine hver eneste gang. De handler ikke om henne, men hun er der i bakgrunnen. Dette skjer bare om hun har kroppskontakt, sover hun 20 cm unna drømmer jeg ikke om henne.

 

Det var under et kraftig mareritt at jeg våknet opp og registrerte denne sammenhengen. Oppi alt kaoset var luna og så på. Vanligvis registrerer jeg ikke noe rart i drømmene mine når hun dukker opp fordi det er drømmer og jeg er så vant til å ha katter over alt, men her var det så absurd at jeg jeg snudde meg og så på henne og tenkte dette er en drøm og våknet. Samtidig som jeg våknet åpnet luna øynene sine og så irritert på meg før hun sovnet igjen. Slutt å forstyrr og ligg stille var beskjeden.






Én kommentar

Iselin Renée

01.02.2015 kl.17:43

Så søt :)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits