dagens sang 11.01.15 - let it go

Dagens sang har en liten historie bak seg, og nei den er ikke skrevet av Disney. Jeg sover for tiden om dagen og sover med vinduet oppe, noe som til tider kan være veldig forstyrrende. Det er bygge arbeid, måking av veier og skraping av bilruter, det som sjeldent plager meg er barna. Jeg bor vedsiden av en barneskole og skrikingen, ropingen og alt det andre bråket som kommer derfra i friminuttene gjør meg rolig. Godt å vite at verden er oppe og går selv om man sover.

De siste 48 timene har det snødd mye her i Oslo og med en plen rett utenfor vinduet mitt, er det ikke uvanlig at barn leker der etter skolen. Nåe en 4-6 år gammel jente tar helt av og synger så høyt hun kan let it og, forstår jeg henne perfekt og blir litt irritert på hvem det var som hysjet på henne. Når man er i vinter paradis, nyt det.

Så dagens sang er dedikert til denne ukjente jenta utenfor soveromsvinduet mitt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits