film: the pact 2

The Pact II (2014) Poster

Hvorfor se oppfølgeren når man ikke var spesielt begeistret for originalen? Fordi originalen var ikke så dårlig som så utrolig mange andre filmer i sjangeren er.
en ting de hadde bedret i oppfølgeren var ikke så mange skvette elementer. Det var også bra at mange av de samme rollene fra den første filmen dukket opp, det var ikke en frittstående oppfølger. Historiene passet ganske godt sammen. Dessverre var historien elendig og jeg tok morderen før spøkelse hadde dukket opp ordentlig for første gang. Jeg forbannet filmen og sa atom han er morderen slakter jeg denne filmen fullstendig, og ja han var morderen.

Det eneste jeg egentlig likte i denne filmen var senen hvor hun rømmer fra mannen med kniven og opp i andre etasje. Han løper etter og i det hodet hans dukker opp smeller alle dørene igjen samtidig. Skal du bli forfulgt av et spøkelse er det greit at det hjelper deg litt også.

Kommer det/ er det en film 3 skal jeg nok ikke se den.

#skrekk #horror #ghost #serialkiller

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits