hos lillesøster

I dag har jeg vært hos lillesøster og resten av familien. Somregel sees vi nesten bare 1 gang i halvåret så det var ganske fint å treffes med bare en uke i mellom. Meningen var at jeg skulle hjelpe til å sette opp laptopen hennes og installere the sims 3 spill.

Jeg fikk til den første delen, på en måte. 3 timer med win update. 2 av dem på 100% skjerm (kanskje ikke akkurat så lenge, men ikke så langt unna) etter dette var det å installere origin og chrome, noe som gikk greit.

Men å laste ned the sims 3 fra origin var ikke noen lett sak. Eller det var jo bare å trykke på last ned og vente, og vente og vente. Jeg ga meg da klokken passerte klokken 20.00 og sa at dette gikk alt for tregt. Jeg var sliten og de skal tidlig opp i morgen og ut å reise. Og da mener jeg tidlig, slik sydentur tidlig ?

 

Men det har jo åpnet en fin mulighet for meg å komme innom på nyåret også. Så ingenting er så vondt at det ikke er godt for noe. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits