God jul

Først vil jeg fortelle at alle vinnere av kalenderen er trukket og kontaktet. Lei for at dette tok litt tid, men jeg har måtte ta ting i puljer da jeg har vært veldig sliten etter julaften og hatt litt å gjøre.Jeg har hatt en kjempe fin og rolig jul med mamma, storebror og mormor. Vi har aldri før vært så få og det var en koselig opplevelse. Vi spiste pinnekjøtt til middag og hadde selvplukket rips med vaniljesaus til dessert.

Som vanlig var det mange gaver under treet og jeg har tatt bilder av de fleste med mitt navn på. Tusen takk til alle sammen. Størstedelen av pengene jeg fikk skal gå til gulv til tak klorestativ til kattene.

Jeg har hatt en kjempe fin førjul med kalendere og selv om jeg innser at jeg tok på meg for mye er jeg ganske sikker på at jeg kommer til å holde tradisjonen i 2015 også, kanskje bare med litt mindre kalendere på listen.

Jeg tror jeg satte deltager rekord på julaften da 66 personer deltok i trekningen. Og det var den gaven jeg var mest redd for at dere ikke kom til å like. At så mange ville vinne tingene jeg har laget betyr mye for meg.

 

Håper dere har en fin jul og de som ikke har det håper jeg det forandrer seg.

6 kommentarer

Melissa

27.12.2014 kl.20:26

Så mye fint du fikk:) I fjor deltok 76 på julaften tror jeg! Klart vi ville like det du hadde lagd, var kjempe fint, gratulerer til vinneren:)

kristinerosok

27.12.2014 kl.20:27

God jul :)

Linn Helene

27.12.2014 kl.20:42

Melissa: jeg deltok i nesten 200 kalendere

Melissa

27.12.2014 kl.20:49

Jeg vet,dyktig er du:) Men tenkte på det du skrev ang ny rekord, tror det var 76 som deltok på din kalender på julaften i fjor:)

Linn Helene

27.12.2014 kl.20:56

Melissa: rekord i år da, men jeg vet ikke sikkert. hadde egentlig tenkt å ha alle hungergames lydbøkene som hovedpremie. men fikk ikke delt opp bokpakken slik at jeg kunne gi dem bort til noen andre.

Kaya

27.12.2014 kl.22:36

Hei, jeg ville bare ønske deg fortsatt god jul og et godt nyttår. Takk for hyggelig følge med julekalendrene, og ekstra takk for tipset du vet. Det fungerte kjempegodt og falt i smak så innmari!!! :)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits