Film: mockingjay

Det tok meg to ganger å se den før jeg kunne lage meg en mening om den. De fleste jeg har pratet med synes det er lite spenning og action i filmen, jeg er ikke helt enig med den vurderingen, men ser synspunktet. Om du ser filmen som den tredde filmen i rekken og forventer noe av det som var i film en og to blir du skuffet. Selv om bokserien holder veldig på den måten den først var lagt opp, kommer disse «lekene» først senere i boka og derfor i neste film.

det blir som jeg ofte sier om bøker i serier, noen av dem blir bare som et kapittel i mellom to andre. Det er ikke det at de er dårlige, de bare drukner.

Andre gangen jeg så filmen prøvde jeg å se den som en enkel film. Oppbyggingen, spenningen, historien osv? det er klart at det er en fordel å ha en kjennskap med figurene fra før, men i seg selv er det faktisk en ganske bra film. Følelsene er helt med når di hilser eller når de ofrer livene sine for å sprenge dammen. Du sitter ikke å tror at hovedpersonen eller noen andre skal dø, de som skal dø er mindre figurer og har lite med historien å si. Det er en avslappende pustepause før neste drapsrunde starter.

 Det gikk fint an å se den to ganger og jeg tror ikke tredde eller fjerde vil kjede meg heller. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits