Get utsatt for angrep

Jeg satte meg ned med kalenderen til TEK og kom over denne overskriften. Kan ikke si at jeg var overasket. Selv fikk jeg internettet tilbake ved 12 tiden og siden jeg bare klikket litt rundt før jeg slo av maskinen og la meg merket jeg ikke til noe mer problemer med get. Men jeg tenkte det ikke var tilfeldig siden angrepet startet i det kundeservice stengte. Sjansen for at det skulle skje tilfeldig er vel egentlig ganske liten. (Ikke at det skulle falle ned mens kundeservice var nede, men akkurat rett etter det stengte)

 

Uansett jeg er på nett igjen. Jeg har fått en dvd av komplett til å sette opp datamaskinen min igjen, men den virker ikke ? så går tregt på kalenderne. Startet på siste liste i dag også da dette er den tyngste og greit å få fort unna på harde dager. 

link til artikkel

2 kommentarer

andrea

10.12.2014 kl.15:24

Dette har jeg ikke fått med meg..

Tine

10.12.2014 kl.15:25

koselig blogg du har - det er gøy å lese litt nye blogger, kanskje jeg stikker innom flere ganger :-) Håper du får ei nydelig jul da :-) Du kan forresten vinne fine premier på bloggen min i desember :)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits