Bok: the last hero ( discworld 27) Terry Pratchett

 

Cohen the barbarian liker ikke å bli gammel, så han bestemmer seg for å ta med seg mennene sine på et siste eventyr. De skal reise opp på fjellet til gudene og betale tilbake det menneskene stjal fra dem for lenge siden, med renter.

Lord vetinari blir spurt om han kan finne en måte å stoppe de gamle heltene, for om de virkelig klarer å sprenge opp fjellet til gudene vil de ødelegge all magi og verden vil ikke kunne eksistere lengre. Han får hjelp av den smarte/idiotiske oppfinneren Leonard of Quirm. Han lager et slags fly som skal slenges over verdens ende og reise under verden for å så havne på den andre siden av verdenen slik at de kan stoppe heltene. Men han må ha noen til å reise med seg og de (u)heldige blir captein carrot og trollmannen Rincewind.


34503

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits