Bok: the truth (discworld 25) ? Terry Pratchett

 

William de Worde sin jobb er å skrive ned ryktene som surrer rundt I byen og sende dem til viktige folk i andre byer. Han lærte seg fort at siden han skal sende samme rykter til forskjellige personer kunne han skrive en mal og få lagd kopier av dem. Han behøver bare å fylle inn navn og ag andre små detaljer på brevene før han sender dem. Siden han allerede hadde denne tankegangen var det ikke lange skrittet å ta da noen dverger flyttet inn i byen med en pressemaskin. Før han vet ordet av det har han startet opp byen sin første avis og løper rundt og samler nyheter, men om du roter bort i ting som skjer får du uvenner og setter livet ditt i fare.

Nok en gang prøver noen å ta makten i Ankh-Morpork. Denne gangen har de funnet en som er ekstremt lik Lord Vetinari og klarer å lure folk til å tro at han har begått et mord, eller mordforsøk siden mannen han skal ha tilstått å ha drept faktisk ikke døde. Den eneste som kan forklare hva som egentlig har skjedd er Vetinari sin hund, den har forsvunnet sporløst.


34498

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits