sims 4 - my castle

 

For en stund siden var det en utfordring hvor du skulle bygge dit drømmehus, jeg har brukt alt for lang tid på det til å kunne delta, men jeg er virkelig fornøyd.
5 kommentarer

Vibeke Anny Mikalsen

13.10.2014 kl.23:52

Wow, så kult!

Jeg begynte faktisk å spille det en liten stund, men jeg synes det er mye værre + jeg måtte lagre spillet på mamma sin pc siden jeg har mac. Men uansett, det er ganske uvant siden jeg nå er helt avhengig av Sims 3. Så jeg har bare spilt det en gang. Tror nok jeg må spille det flere ganger for jeg skal bli vant med det. Hva synes du om spillet, egentlig? Er det mye bedre enn Sims 3?

Linn Helene

14.10.2014 kl.00:04

Vibeke Anny Mikalsen: jeg hater det *gråte*
jeg er ikke glad i forandringer og her var det mange, tror nok jeg vil vende meg til det etterhvert men jeg pleier å spille ganske sasosialt og det er nesten umulig i sims 4. savner moveobjects når jeg bygger... sims 2 er fortsatt best, med sims 3 på en sikker 2. plass

Vibeke Anny Mikalsen

14.10.2014 kl.00:09

Åja.. Jeg synes sims 3 er best. :D

Linn Helene

14.10.2014 kl.00:18

Vibeke Anny Mikalsen: tror det er en vane sak, design mulighetene i sims 3 er geniale, men det åpne nabolaget gjør den hard for datamaskinen å kjøre etter en stund. det at du kan spille alle familiene i nabolaget til sims 2 gir denne utgaven en større mulighet til å drive historiene fremover enn det er i noen av de andre.

Vibeke Anny Mikalsen

14.10.2014 kl.00:20

Hmm, sant det.. =)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits