hobby handletur

For to dager siden dukket det opp en pakke med masse vinger i, men da jeg skulle jobbe med smykkeprosjektene mine kom jeg til et fullstendig stopp da jeg manglet gullfargede ringer.
jeg har bestilt 6-7000 ringer som burde dukke opp snart, men de er i sølv, antikksølv, blå og lilla. Ingen i gull. Så da var det bare å ta turen ned til byen og kjøpe dem her.

Jeg valgte å gå på perlehuset istedenfor panduro siden de har større utvalg der og jeg angrer ikke. Hele perlerommet deres var på 50%. Utstyr, perler, tråder og alt annet til er inne på det rommet. Egentlig imponert over at jeg ikke kjøpte med meg mer.

Etter dette tok jeg meg en tur på søstrene grene for å se om det var noe jeg kunne bruke til dekopasje der, og jeg ble ikke skuffet. Jeg handlet så mye der at jeg innså at jeg ikke hadde mulighet til å gå i flere butikker. Jeg ville ikke ha fått plass til varene på rullestolen min.

 

Var en selger som sto i gata og jeg kjøpte noen steiner fra han.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits