spill jeg spiller for tiden

På pc spiller jeg for det meste harry pooter lego 1-4 år, sims 4 og virtual villagers ? the lost children. Jeg sliter litt med å venne meg til sims 4 så det er forsiktig spilling der.

Jeg trengte en pause fra pokemon på 3ds så jeg gikk over til lost in blue 3 på dsixl. Jeg spiller fortsatt castleville legends og tribe wars på paden, men de har begge stagnert og om det ikke blir noen oppdateringer der snart vil jeg miste interessen.

 

På telefonen spiller jeg wordfued og farmfrency 2

 

4 kommentarer

Kristin

08.12.2014 kl.12:45

Å, Lost in Blue! Husker jeg spilte første spillet for en del år siden, fikk lyst til å game litt igjen nå :o Og Sims har jeg vurdert å skaffe meg, men jeg er litt usikker.. Jeg har nemlig spilt svært lite siden det første Sims-spillet kom, og har ikke snøring på hva som er skjedd siden "sist" (14-15 år siden?!) ;)

Linn Helene

08.12.2014 kl.12:59

Kristin: personlig vil jeg anbefale å gå for sims 2 eller 3. 3 kan bli en stor bit å tygge over med all friheten der, men den er unik i måten du kan velge klær og mønstre selv.

Kristin

08.12.2014 kl.17:36

Takk :) Skal se hva som kommer på tilbud på SteamStore i jula, og se hva det evt blir. Diverse Sims-varianter på DS osv blir liksom ikke helt det samme ;)

Linn Helene

08.12.2014 kl.19:40

Kristin: det er kanskje det jeg liker minst med sims 4, det minner så mye om de spillene.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits