ios 8 helse app

I går kveld oppdaterte jeg telefonen min til ios 8. jeg lot den ligge å jobbe med oppdateringer og slik igjennom natten slik at den var helt klar når jeg sto opp i dag. Det første jeg la merke til ( og det eneste hittil siden jeg kastet meg over den) var en ny app som hadde dukket opp på første side. Den heter helse og om jeg forstår riktig er det en funksjon som skal kunne samkjøre trenings og helse programmer på mobilen. Jeg har ingen slike så den delen vet jeg lite om, men det var en del som het nødinfo.

Nødinfo er tilgjengelig selv om skjermen er låst og her kan du legge inn informasjon om sykdommer, medisiner og kontaktpersoner. Dette er en etterlengtet funksjon som vi som er plaget med anfall har ønsket oss. En måte å kunne kommunisere til legepersonell og omverden når vi selv er hjelpeløse.

 

Nå vil det sikkert ta litt tid før det å sjekke mobilen for slik informasjon blir en del av instinktet når noen trenger hjelp, men det er et langt steg i riktig retning. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits