Bok: Day by Day Armageddon - J.L. Bourne

Man skulle tro dette var en bok for meg, det trodde i hvert fall jeg, men jeg ble utrolig skuffet. Jeg visste det nesten fra den første siden i boka, men allikevel fullførte jeg den. Den fikk meg til å himle med øynene av idioti og dumskap. Hater du hovedpersonen fra starten av sliter du resten av boka.

Vi følger en militær mann som tilfeldigvis velger å starte en dagbok rett før verden blir spist opp av zombier. Det første han gjør er å droppe militæret og tenke på seg selv, så ja han overlever, men ingen andre. Han og en nabo kjører litt bil, båt, fly etter som hva de skal og hvor de er. De prøver å holde seg skjult samtidig som de må sanke mat og redde noen andre overlevende.

 

Når boka nesten sluttet mitt i en setning forsto jeg at jeg hadde lest første bok av en serie og var irritert over at jeg ikke hadde fått med meg det, samtidig som jeg var lettet over at nå var den ferdig.

74821

bilde fra goodreads 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits