teater kveld - skjønnheten og udyret

Vi møttes ca. en time før forestillingen utenfor nasjonalteateret, valgte å møtes der siden det sikkert ble trangt utenfor Christiania teater.
jeg ble litt overasket over salg av popkorn, men det stoppet meg ikke fra å kjøpe det. Ble også et program og en figur til lillesøster. 

Det er kjedelig å vente på at ting skal starte, så da er det greit å ha med seg mobilen. Den ble også hyppig brukt i pausen som fort også kunne ha blitt kjedelig.  
Forestillingen var kjempe fin og jeg koste meg. Hevet litt på øyenbrynene over noen av oversettelsene i sangene, men det største problemet var å ikke synge med selv.
lyden var ikke helt av beste kvalitet og jeg følte jeg ble litt svimmel, virket som det manglet en høyttaler eller noe slikt.

Skuespillerne var kjempe flinke og det var et par ganger jeg kunne tenke meg å løpe opp på senen og fortelle udyret at jeg likte han veldig godt. Det var en kjempe fin kveld med Ragnfrid og lillesøster.  


de to bildene over er tatt fra programmet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits