bok: Shadow Falls series - C.C. Hunter

Ble sittende å lese anmeldelsene av bøkene på goodreads og jeg måtte si meg helt enig i de som totalt slaktet boken og de som virkelig elsket den. Jeg var i en periode hvor jeg hadde bombardert hodet mitt med bøker og jeg trengte litt ro, en teit ungdomsbok om overnaturlige og kjærlighet kunne passe fint. Under hele serien satt jeg og vekslet mellom å hate og elske boka. Alt for urealistisk, for en hovedperson og hva er det med disse guttene?

Men selvopptatte, dømmende og egoistiske jenter burde vel også få en historie hvor de kan kjenne seg igjen. Men igjennom serien blir hun mindre selvopptatt og viser seg å virkelig å bry seg om folk. Egentlig kan jeg ikke se så mye positivt om boka, utenom at jeg elsker de som kan se spøkelser, vampyrer og hekser. Den hadde flaks at den traff når jeg trengte litt død underholdning og ikke orket å bry meg for mye om alle feilene i boka.

 

Elsket du twilight vil du sikkert elske denne serien også.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits